MF-CT d.o.o.

+386 31 671 770 info@mf-ct.com

  • sl_SI
  • en_US
  • de_DE
  • hr
Menu

Autocool – krmiljenje vrat, stopnice, hladilni sistemi

Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo

Autocool – krmiljenje vrat, stopnice, hladilni sistemi

Auto Cool Ltd. je vodilno izraelsko podjetje v proizvodnji klimatskih naprav za komercialna in tovorna vozila vse od leta 1982. Auto Cool razvija, montira in servisira vse njihove sisteme z lastnimi kadri v lastnih proizvodnih prostorih, poleg tega pa Auto Cool razvija in izdeluje tudi specialne AC sisteme za letalsko in pomorsko industrijo.

Proizvajajo električno vodena drsna, prednja in zadnja vrata za mini buse in kombije ter mehanske in električne stopnice za lažji vstop in izstop iz vozila.

Vsi produkti podjetja ustrezajo zahtevam izraelskih in evropskih standardov, ISO 9001, IQ Net in so izdelani v skladu z direktivo o elektromagnetni združljivosti naprav (e-mark certifikat), odobrenih s strani TUV, Nemčija.

Stranke podjetja Auto Cool so v večini uvozniki vozil kot so Mercedes, Volkswagen, Renault, Ford, GMC, Toyota, Peugeot, Citroen, Fiat, Nissan, Hyundai, Land Rover, DAF, MAN, Kia in IVECO.
AutoCool zaposluje 112 strokovnjakov na svojih področjih. Od leta 2007 njihov izvoz konstantno rase, večinoma na evropski trg. To je rezultat pozitivnih reakcij na njihove kvalitetne produkte ter skrb za stranke.

Na podlagi bogatih izkušenj, Auto Cool dobavlja produkte izvrstne kakovosti, ki so namenjeni ekstremnim delovnim pogojem in dolgim uram obratovanja.

Svoje distribucijske kanale imajo po vsej Evropi, Južni in Severni Ameriki, Daljnjem vzhodu, Australiji, Novi Zelandiji in Afriki.


ac_stopnica

Elektronska stopnica

ac_vrataprednja

Elektronsko krmiljenje vrat

ac_klimatski-sistemi

Hladilni sistemi